Fruitful receptúry
Mango guličky

Trendy jogurtovo-mangové guličky s Fruitful Mango a Zeesan Jogurt. S jemnou trenou hmotou z Cesta čokoládového. Pripravené v silikónových formičkách a jemne dozdobené s Fruitful Mango a bylinkami. S jedinečnou ganage polevou pre pekne hladký efekt guličiek.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Cesto:
35 g Cesto Čokoládové
25 g Tekutá vaječná melanž
15 g rastlinný olej
Náplň 1:
50 g Fruitful Mango
15 g voda
Náplň 2:
75 g Zeesan Jogurt
150 g Rosette
150 g voda vlažná
Poleva:
100 g Paletta Miroir Creamy
45 g Zela cukr. poleva biela
115 g Gamaro Schlagcreme
Dozdobenie:
60 g Fruitful Mango

Technologický postup

    Všetky suroviny na korpus šľaháme  5 minút pri najvyšších otáčkach. Cesto rozotrieme na hrubší plát na papier na pečenie a pečieme pri 175°C 6 minút. Z plátu vykrajujeme požadované kruhy ako podklad pod koláčiky. Fruitful Mango si rozmiešame s vodou a naplníme silikónovú formu v tvare malých pologulí, ktorú dáme do mrazu. Keď vytuhne, obsah  pologuličiek vyberieme, spojíme v guličky a ponecháme ako náplň v mrazáku.

    V šľahači si vyšľaháme Rosette na polotuhú konzistenciu, do ktorej ručne primiešame Zeesan Jogurt zmiešaný s vodou a došľaháme do požadovanej konzistencie. Silikónové formy v tvare guličiek plníme najprv touto jogurtovou náplňou, do ktorej vkladáme zamrazenú mangovú náplň a formu doplníme jogurtovou náplňou takmer až po povrch.

    Povrch uzatvoríme okrúhlym plátom z Cesta čokoládového, ktoré sme si upiekli na začiatku. Guličky necháme dokonale zamraziť. Vo vodnom kúpeli si zohrejeme Palettu Miroir creamy, Gamaro smotanu a Zela polevu bielu na ganache polevu. Dobre premiešame. Touto polevou polievame guličky ihneď po vybratí z foriem ešte v zamrznutom stave.

    Na povrch poukladáme Fruitful Mango a necháme celý koláčik v chladničke rozmraziť.

Dodatočné informácie

Pre 6 ks.

Mango guličky