Fruitful receptúry
Jogurtový cheeseecake s mangom a karamelom na Newyorský spôsob

Skvelý jogurtovo-karamelový cheesecake dozdobený s Fruitful mango a dekoráciami poteší milovníkov tzv. News York cheesecake.

Cesto:

125 g   Cesto špaldové s orechmi
35 g   Zela Delikates
30 g   Tekutá vaječná melanž

Do cesta po upečení:

50 g   Zela Delikates

Náplň 1:

600 g   Jogurtová plnka
350 g   Tekutá vaječná melanž
20 g   Flavour Aróma
30 g   rastlinný olej

Dozdobenie:

250 g   Mifi Karamelová
20 g   Paletta Miroir Creamy

Dekorácia:

300 g   Fruitful Mango
5 g   Lieskovo-orieškový krokant
5 g   Scaldis White

Technologický postup

Cesto špaldové s orechmi, Zela Delikates a Tekutú vaječnú melanž si spracujeme na cesto, ktoré rozvaľkáme na plát na papier na pečenie.

Pečieme pri teplote 175°C 15minút. Po vychladení si plát rozdrvíme a zmiešame s druhou časťou Zela Delikates. Túto zmes natlačíme na spodok tortovej formy.

Všetky suroviny na náplň si vymiešame v šľahači za pomoci lopatky do hladka.

Nalejeme ju do tortového korpusu, kde máme na spodku ten špaldový orechový podrvený základ.

Pečieme:

1. 190°C   10 minút,

2. 170°C   10 minút,

3. 150°C   20 minút.

Cheeseecake ihneď vyberieme z pece a necháme vychladnúť.

Po vychladení natrieme dookola aj povrch Mifi karamelovou. Dozdobíme s Fruitful Mango a Paletta Miroir creamy.       

Dodatočné informácie

Pre 12 ks.

Jogurtový cheeseecake s mangom a karamelom na Newyorský spôsob