Fruitful receptúry
Jogurtový cheeseecake s mangom a karamelom na Newyorský spôsob

Skvelý jogurtovo-karamelový cheesecake dozdobený s Fruitful mango a dekoráciami poteší milovníkov tzv. News York cheesecake.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Cesto:
125 g Cesto špaldové s orechmi
35 g Zela Delikates
30 g Tekutá vaječná melanž
Do cesta po upečení:
50 g Zela Delikates
Náplň 1:
600 g Jogurtová plnka
350 g Tekutá vaječná melanž
20 g Flavour Aróma
30 g rastlinný olej
Dozdobenie:
250 g Mifi Karamelová
20 g Paletta Miroir Creamy
Dekorácia:
300 g Fruitful Mango
5 g Lieskovo-orieškový krokant
5 g Scaldis White

Technologický postup

    Cesto špaldové s orechmi, Zela Delikates a Tekutú vaječnú melanž si spracujeme na cesto, ktoré rozvaľkáme na plát na papier na pečenie.

    Pečieme pri teplote 175°C 15minút. Po vychladení si plát rozdrvíme a zmiešame s druhou časťou Zela Delikates. Túto zmes natlačíme na spodok tortovej formy.

    Všetky suroviny na náplň si vymiešame v šľahači za pomoci lopatky do hladka.

    Nalejeme ju do tortového korpusu, kde máme na spodku ten špaldový orechový podrvený základ.

    Pečieme:

    1. 190°C   10 minút,

    2. 170°C   10 minút,

    3. 150°C   20 minút.

    Cheeseecake ihneď vyberieme z pece a necháme vychladnúť.

    Po vychladení natrieme dookola aj povrch Mifi karamelovou. Dozdobíme s Fruitful Mango a Paletta Miroir creamy.       

Dodatočné informácie

Pre 12 ks.

Jogurtový cheeseecake s mangom a karamelom na Newyorský spôsob