Fruitful receptúry
Jahodovo-tvarohové rezy

Spojenie kombinácie Cesta špaldového s orechmi, tvarohovej náplne a extra dávky Fruitful Jahoda si v tomto reze skutočne vychutnáte. Navyše rez je ozdobený parížskou smotanou Ken Trufa, čím sa prepojili všetky dôležité chute tvarohu, jahody a kvalitnej parížskej smotany.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Cesto:
200 g Cesto špaldové s orechmi
120 g Tekutá vaječná melanž
55 g rastlinný olej
Náplň 1:
80 g Darinka džem extra malina
Náplň 2:
100 g Ken Lactea 35% nesladená
200 g Tvaroh štandard A
Náplň 3:
300 g Fruitful Jahoda
3 g agar
Poleva:
100 g Ken Trufa
100 g Ken Lactea 35% nesladená
80 g Zeesan Neutral
100 g voda
Dekorácia:
50 g čerstvé jahody
60 g Scaldis Dark/White

Technologický postup

    Cesto špaldové s orechmi , Tek.vaječnú melanž a olej si vyšľaháme počas 5 minút. Cesto vylejeme do formy s rozmermi 10x40 cm. Pečieme pri teplote 175°C 25 minút. Po vychladení na korpus natrieme Darinku džem extra malina. Ken Lactea si vyšľaháme s tvarohovou plnkou štandard A a rozotrieme ju na vrstvu džemu. Fruitful Jahoda si rozohrejeme v hrnci s agarom a natrieme ju na tvarohovú vrstvu. Necháme dobre stuhnúť v chladničke.

    Ken Trufu šľaháme s Ken Lacteou do jogurtovej konzistencie. Následne primiešame Zeesan Neutral zmiešaný s vodou a došľaháme do požadovanej konzistencie. Parížsku šľahačku natrieme na povrch jahodovej vrstvy  a urobíme ozdobný vlnkový vzor. Koláčik necháme do druhého dňa vychladiť. Po nakrájaní rezy dozdobujeme čerstvými jahodami a ručne vyrobenými ozdobami zo Scaldis Dark.

Dodatočné informácie

Pre 9 ks.

Jahodovo-tvarohové rezy