Fruitful receptúry
Jahodová Pie torta

Bohatá jahodová torta z Cesta Čokoládového, tvarohovej náplne a ovocnej náplne Fruitful Jahoda s agarom ideálna nielen na leto. Skvele osvieži a poteší všetkých milovníkov nekrémových variácií tôrt.

Cesto:

100 g   Cesto Čokoládové
65 g   Tekutá vaječná melanž
50 g   rastlinný olej

Tvarohová náplň:

250 g   Tvaroh štandard A
200 g   KEN Lactea 35% nesladená
50 g   Zeesan Neutral

Ovocná náplň:

500 g   Fruitful Jahoda
7 g   agar

Dozdobenie:

20 g   Fruitful Jahoda
250 g   čerstvé jahody

Technologický postup

V hrnci si rozohrejeme Fruitful Jahoda s agarom. Zmes nalejeme do silikónovej formy v tvare "kvietku".

Necháme v mrazáku úplne vytuhnúť. Tvarohovú plnku, Ken Lactea a Zeesan Neutral si zmiešame v mixéri šľahaním.

Tvarohovú náplň navrstvíme na stuhnutú jahodovú náplň a opäť necháme stuhnúť v mrazáku.

Cesto Čokoládové, Tek.vaječnú melanž a olej šľaháme pri vyšších otáčkach cca 5 minút.

Nalejeme ho do tortovej okrúhlej formy s priemerom 22 cm. Pečieme pri teplote 175°C 20-25 minút.

Na tento korpus po vychladení preklopíme jahodovo-tvarohovú vrstvu z mrazáku a okraje povykrajujeme podľa tvaru torty.

Tortu necháme samovoľne rozmraziť v chladničke. Ozdobujeme čerstvým ovocím a čerstvými bylinkami.

Dodatočné informácie

Pre 10 ks.

Jahodová Pie torta