Fruitful receptúry
Jahodová Pie torta

Bohatá jahodová torta z Cesta Čokoládového, tvarohovej náplne a ovocnej náplne Fruitful Jahoda s agarom ideálna nielen na leto. Skvele osvieži a poteší všetkých milovníkov nekrémových variácií tôrt.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Cesto:
100 g Cesto Čokoládové
65 g Tekutá vaječná melanž
50 g rastlinný olej
Tvarohová náplň:
250 g Tvaroh štandard A
200 g KEN Lactea 35% nesladená
50 g Zeesan Neutral
Ovocná náplň:
500 g Fruitful Jahoda
7 g agar
Dozdobenie:
20 g Fruitful Jahoda
250 g čerstvé jahody

Technologický postup

    V hrnci si rozohrejeme Fruitful Jahoda s agarom. Zmes nalejeme do silikónovej formy v tvare "kvietku".

    Necháme v mrazáku úplne vytuhnúť. Tvarohovú plnku, Ken Lactea a Zeesan Neutral si zmiešame v mixéri šľahaním.

    Tvarohovú náplň navrstvíme na stuhnutú jahodovú náplň a opäť necháme stuhnúť v mrazáku.

    Cesto Čokoládové, Tek.vaječnú melanž a olej šľaháme pri vyšších otáčkach cca 5 minút.

    Nalejeme ho do tortovej okrúhlej formy s priemerom 22 cm. Pečieme pri teplote 175°C 20-25 minút.

    Na tento korpus po vychladení preklopíme jahodovo-tvarohovú vrstvu z mrazáku a okraje povykrajujeme podľa tvaru torty.

    Tortu necháme samovoľne rozmraziť v chladničke. Ozdobujeme čerstvým ovocím a čerstvými bylinkami.

Dodatočné informácie

Pre 10 ks.

Jahodová Pie torta