Fruitful receptúry
Čokoládová ganache torta s malinami

Moderná čokoládová ganage torta s malinovým Fruitfulom a čerstvými malinami. Túto tortu si skutočne vychutnáte vďaka pravej čokoláde Arabesque Noir 58% v ganage náplni.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Cesto:
180 g Mamas Pie
100 g Zela Delikates
Čokoládová ganage:
225 g Arabesque Noir 58%
225 g Zela Delikates
125 g Ken Presto
180 g práškový cukor
250 g Tekutá vaječná melanž
Poleva:
90 g Ken Trufa
110 g Zela cukr. poleva tmavá
Dozdobenie:
165 g Fruitful Malina
50 g čerstvé maliny

Technologický postup

    Cesto Mamas pie spracujeme so Zelou Delikates.

    Vypracujeme cesto, ktoré rozvaľkáme na tenší plát, ktorým pokryjeme dno tortovej formy a predpečieme ho pri teplote 180°C počas 10 minút.

    Vo vodnom kúpeli si roztopíme čokoládu Arabesque Noir 58%, Zela Delikates a práškový cukor. Po odstavení z vodného kúpeľa ručne primiešame Ken Presto a nakoniec Tekutú vaječnú melanž.

    Čokoládovú zmes nalejeme na upečený spodok do formy a ďalej pečieme pri teplote 175°C počas cca 50 minút.

    Torta musí pôsobiť po celom povrchu po upečení, že je nadýchaná. Po vybratí z pece, klesne - je to jej prirodzená vlastnosť. Necháme ju do druhého dňa vychladnúť.

    Na druhý deň si vo vodnom kúpeli roztopíme Zela cukr. polevu tmavú s Ken Trufou na ganache, ktorú nalejeme na povrch torty. Ozdobne ponatierame s Fruitfull Malina a dozdobíme čerstvými malinami, prípadne lyofilizovanými.

Dodatočné informácie

Pre 12 ks.

Čokoládová ganache torta s malinami