![Receptúry Receptúry](https://www.zeelandia.sk/receptury/@@images/image-1280-f490951402ad17f7b8a13839a699297b.jpeg)
![Receptúry Receptúry](https://www.zeelandia.sk/receptury/@@images/image-768-bd712fd93e0f2f2bdc31554f539fd732.jpeg)
Panna Cotta zajačikovia
Panna Cotta zajačikovia
Milé a efektné kopuly v tvare zajačikov s ľahkou panna cotta náplňou s jahodami.
Hmota:
95 g | Mamas Pie | |
50 g | Zela Delikates |
Náplň:
600 g | Panna Cotta | |
200 g | Frutafill jahoda | |
10 g | agar |
Dozdobenie:
500 g | Zela cukr. poleva biela | |
50 g | rastlinný olej | |
3 g | červená potr. farba |
Technologický postup
Mamas pie spracujeme so Zelou Delikates v kompaktné cesto. Vyvaľkáme ho a vykrajujeme kolieska, ktoré pečieme pri teplote 160°C približne 12 minút v závislosti od typu pece.
Na varnej platni si zohrejeme Panna Cotta s Frutafill Jahoda a agarom. Zmes nalievame do formičiek na pologule, ktoré necháme zamraziť. Po zamrazení polievame Zelou cukr. polevou bielou v kombinácii s olejom a ukladáme na upečené kolieska.
Z bielej polevy si na papier na pečenie namaľujeme aj uši, oči a nos, ktoré necháme vytuhnúť. Po zatuhnutí priliepame roztopenou bielou polevou na hlavičky.
Dodatočné informácie
pre 7 ks á 140 g.
![Panna Cotta zajačikovia](https://www.zeelandia.sk/receptury/fasiangy-velka-noc-receptury/panna-cotta-zajacikovia/@@images/image-400-e5b4a45c6042e938cfc1279cebf2adad.jpeg)