Receptúry
Linecké košíčky s citrónovým krémom a Biancou

Chutné citrónové košíčky s jemnou penou z Bianci - opálené flambovacou pištolou.

Cesto:

250 g   MAMAS PIE
70 g   Zeel. margarín Zeelback
20 g   voda

Náplň 1:

40 g   Zlatka - krémový prášok
50 g   cukor kryštál
250 g   voda
200 g   Frutafill citrón
170 g   Zela Delikates

Náplň 2=Dozdobenie:

65 g   cukor kryštál
65 g   BIANCA
65 g   voda
65 g   cukor práškový

Technologický postup

Všetky suroviny na korpus vymiesime na hladké cesto. Vykrajovačkou vykrojíme kruhy a vystelieme nimi vhodné formičky. Pečieme pri 200°C cca 10 min. Upečené košíčky necháme dôkladne vychladnúť.Z vody,cukru a Zlatky uvaríme puding . Necháme vychladiť a vyšľaháme so Zela Delikates a frutafill citrón na hladký krém. Pomocou drezírovacieho vrecka dávkujeme do košíčkov. Biancu vyšľaháme s cukrom a horúcou vodou, pred koncom šľahania pridáme práškový cukor. Navrstvíme na košíčky a pre krajší efekt opálime flambovacou pištoľou. Z uvedenej dávky pripravíme cca 15 košíčkov.

Dodatočné informácie

pre 10 košíčkov.

Linecké košíčky s citrónovým krémom a Biancou