Receptúry Receptúry

Linecké koláčiky v tvare zajačikov

Chutne naplnené krehké cesto z Mamas pie - ideálne pre Veľkú noc.

Hmota 1:

180 g   Mamas Pie
10 g   kakaový prášok
25 g   voda
70 g   Zela Delikates/Zeel. marg. krémový

Hmota 2:

180 g   Mamas Pie
15 g   voda
70 g   Zela Delikates/Zeel. marg. krémový

Náplň:

62 g   Topmix
75 g   Zela Delikates/Zeel. marg. krémový
20 g   voda
30 g   práškový cukor

Dozdobenie:

40 g   Zela cukr. poleva tmavá
60 g   Zela cukr. poleva biela
10 g   rastlinný olej

Technologický postup

Suroviny na hmotu č.1 si zmiešame v jednej miske a suroviny na hmotu č.2 si zmiešame v druhej miske. Cestá rozvaľkáme a z každého vykrojíme zajačika. Pečieme spolu pri teplote 160°C približne 12 minút. Krémový margarín vyšľaháme s práškovým cukrom do penista. Primiešame Topmix zmiešaný s vodou a šľaháme ďalej. Touto  náplňou plníme pomocou drezírovacieho vrecka linecké koláčiky. Roztopíme si Zela cukr. polevu bielu zriedenú s olejom a Zelu cukr. polevu tmavú s olejom a ozdobíme ňou zajačikom mašličky.

Dodatočné informácie

pre 14 ks á cca 40 g.

Linecké koláčiky v tvare zajačikov