Bábovka z Jung Basis Rühr
Bábovka z Jung Basis Rühr
Výborná bábovka z Jung Basis Rühr - tzv. sandkuchen podľa originál receptúry od nášho dodávateľa Zeelandia Nemecko.
Hmota:
| 1000 g | Jung Basis Rühr | |
| 50 g | pšeničný škrob | |
| 500 g | Tekutá vaječná melanž | |
| 400 g | Zela delikates (zmäknutý) |
Dozdobenie:
| Mont Blanc - dekoračný cukor alebo Ľadová poleva alebo Zela biely fondant alebo Zela poleva CPT/CPB alebo Scaldis Dark/White alebo SATINA tmavá, biela, toff ee. |
Technologický postup
Všetky suroviny miešame lopatkou pri pomalšom chode stroja
cca 5 min. Hotové cesto dávkujeme do formičiek na bábovky
vystriekaných s Carlex Spray. Pečieme pri 170-190°C cca
30-35 min. v závislosti od typu pece a navážky. Po vypečení
ľubovoľne dozdobíme.
