Receptúry
Bábovka z Jung Basis Rühr

Výborná bábovka z Jung Basis Rühr - tzv. sandkuchen podľa originál receptúry od nášho dodávateľa Zeelandia Nemecko.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota:
1000 g Jung Basis Rühr
50 g pšeničný škrob
500 g Tekutá vaječná melanž
400 g Zela delikates (zmäknutý)
Dozdobenie:
Mont Blanc - dekoračný cukor alebo Ľadová poleva alebo Zela biely fondant alebo Zela poleva CPT/CPB alebo Scaldis Dark/White alebo SATINA tmavá, biela, toff ee.

Technologický postup

    Všetky suroviny miešame lopatkou pri pomalšom chode stroja
    cca 5 min. Hotové cesto dávkujeme do formičiek na bábovky
    vystriekaných s Carlex Spray. Pečieme pri 170-190°C cca
    30-35 min. v závislosti od typu pece a navážky. Po vypečení
    ľubovoľne dozdobíme.

Bábovka z Jung Basis Rühr