Receptúry
Bábovka z Jung Basis Rühr

Výborná bábovka z Jung Basis Rühr - tzv. sandkuchen podľa originál receptúry od nášho dodávateľa Zeelandia Nemecko.

Hmota:

1000 g   Jung Basis Rühr
50 g   pšeničný škrob
500 g   Tekutá vaječná melanž
400 g   Zela delikates (zmäknutý)

Dozdobenie:

  Mont Blanc - dekoračný cukor alebo Ľadová poleva alebo Zela biely fondant alebo Zela poleva CPT/CPB alebo Scaldis Dark/White alebo SATINA tmavá, biela, toff ee.

Technologický postup

Všetky suroviny miešame lopatkou pri pomalšom chode stroja
cca 5 min. Hotové cesto dávkujeme do formičiek na bábovky
vystriekaných s Carlex Spray. Pečieme pri 170-190°C cca
30-35 min. v závislosti od typu pece a navážky. Po vypečení
ľubovoľne dozdobíme.

Bábovka z Jung Basis Rühr