Receptúry Receptúry

DIP NEUTRAL informácie o výrobku a receptúry

NOVINKA v sortimente: Využite Zeelandia Dip naplno! DIP NEUTRAL = tuková poleva/náplň neutrálnej sladkej chuti. Máte veľa objednávok a málo času? Prišlo by Vám vhod, ak by ste si vedeli pripraviť torty a zákusky v časovom predstihu? S našim Dip Neutral vykúzlite dokonalé trvanlivé krémy aj polevy.

Návod na použitie

Ako ?

Jednoducho Dip rýchlo našľaháte na nadýchaný krém alebo zohrejete na polevu.
Po našľahaní získa krásnu bielu farbu.

Delikátne krémový, výborný ako poleva, ľahko zafarbiteľný a výborne použiteľný ako pekná dekorácia toriet
– to je DIP NEUTRAL s pekne bielou farbou. Ideálny pre kreatívne zdobenie.

Ideálny taktiež ako poleva na šišky, donuty, muffiny, košíčky a pod. s minimom priľnavosti na balenie/fóliu.

Po namáčaní Dip pekne zaschne na výrobku a výrobky sa dobre krájajú. Ideálne aj na mrazenie – po rozmrazení sa Dip nerozteká na povrchu.

Časovo Vám odpadne varenie, miešanie a chladenie krémov.

Po našľahaní je Dip Neutral možný kombinovať s našimi Prestami - hotovými pudingovými náplňami.

Kvôli farbe odporúčame použiť Prestu Creamy, aby bol výsledný krém naozaj biely.

Proste Dip Neutral sa hodí takmer ku všetkému – čo potrebujete potiahnuť polevou alebo naplniť.

Stačí byť kreatívny a prípadne si ho zafarbiť alebo dochutiť ochucovacou pastou.

Odporúčaná základná receptúra:

400 g našľahaný Dip Neutral zmiešame s 200 g Prestou Creamy.

Presta sa zamiešava už do vyšľahaného Dip Neutral.

 

V spojení s našou šľahačkovou smotanou Rosette vykúzlite jednoduchý, plastický, nadýchaný krém

pripomínajúci krém Enchanted, ktorý sa stal nenahraditeľným pri zdobení svadobných toriet.

Odporúčaná receptúra:

250 g Rosette a 100 g Dip Neutral

Vyšľaháme si Rosette do jogurtovej konzistencie

a prilejeme roztopený Dip Neutral.

Krém došľaháme do požadovanej konzistencie.

Štandardný recept pre polevu z DIP NEUTRAL

Zohrejte "au bain marie", vo vodnom kúpeli alebo v mikrovlnnej rúre na 28-36°C.

Dip je pripravený na použitie.

Receptúra pre prípravu plastickej choco polevy:

250 g Dip Neutral

250 g Paletta Miroir Choco

Suroviny spolu zahrejeme v mikrovnke (do tekutej podoby).

Buď vylejeme na papier na pečenie, necháme stuhnúť (ideálne z večera do rána) a následne vykrajujeme napr.lístky ruží z danej plastickej hmoty.

Alebo tvarujeme priamo ručne na rôzne choco ozdoby.

Pozn.: hmotu po príprave, ak ju nepoužijeme ihneď, odporúčame skladovať na suchom mieste v dobre uzatvorenej dóze.

Receptúra

Čokoládové srdiečka s pistáciami

Veľmi pekne vyzerajúce čokoládové srdiečka plnené nadýchaným krémom z Dip Neutral vždy krásne doplnia kolekciu lineckého pečiva alebo potešia samostatne ako zákusok ku káve/čaju v každej cukrárni a kaviarni. Ich jedinečnosť spočíva nielen v chuti. ale zároveň vo vrstvenom vzhľade z viacerých lineckých krehkých koláčikov, ktorý je teraz v trende.

Jablková torta nielen na Vianoce

Jesenná, vianočná ale kľudne aj celoročná torta z obľúbenej kombinácie chutí jabĺk, karamelu a škorice poteší takmer každého. Korpus je jemný a mäkučký vďaka zmesi Melisa, a pritom veľmi chutný vďaka použitej kvalitnej čokoláde do korpusu. Na povrchu je torta jemne dozdobená s Rosette rastlinnou smotanou.

Slávnostná torta

Jedinečná svojim tvarom ako aj dozdobením, s chutnou trvanlivou náplňou Dip Neutral - to je skvelá Slávnostná torta. Dip Neutral je použitý aj na dozdobenie torty. Prekvapí Vás chutný základ korpusu z Melisa zmesi v kombinácii s pravou belgickou čokoládou od Zeelandie Arabesque Noir 58%.

Kokosové tartaletky

Skutočne čokoládovo-kokosové, plné chuti, s jedinečnou kombináciou pravej belgickej čokolády Arabesque Noir 58% a kokosovej náplne od Zeelandie. Čokoholici budú túto tartaletku skutočne milovať. Je síce riadne sýta, ale to sa od čokoládových zákuskov priam očakáva.

Malinový mousse s kokosom

Chutná tortička s kombináciou obľúbených chutí, bielej pravej čokolády a malinovej náplne s vysokým podielom ovocia až 70%. Chuť je vhodne prepojená s obľúbenou kokosovou náplňou a povrch moderne dozdobený štýlom drip s Dip Neutral.