![Receptúry Receptúry](https://www.zeelandia.sk/receptury/@@images/image-1280-f490951402ad17f7b8a13839a699297b.jpeg)
![Receptúry Receptúry](https://www.zeelandia.sk/receptury/@@images/image-768-bd712fd93e0f2f2bdc31554f539fd732.jpeg)
Zelené vežičky s kokosom
Zelené vežičky s kokosom
Moderné zelené vežičky z Cesta Zelený čaj v štýle cheesecake s jogurtovo-tvarohovou náplňou oživia každý candy bar alebo výslužku zo svadby a potešia mladšie ročníky chutným a netradičným prevedením.
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Hmota: | 750 | g | Cesto Zelený čaj |
345 | g | rastlinný olej | |
345 | g | Tekutá vaječná melanž | |
Náplň 1: | 300 | g | Kokosová náplň |
200 | g | Tvarohová náplň Štandard | |
1 100 | g | Jogurtová náplň | |
600 | g | Tekutá vaječná melanž | |
200 | g | Satina biela | |
Náplň 2: | 500 | g | Brusnice v géli |
Dozdobenie: | 400 | g | Ken Presto |
Technologický postup
Všetky suroviny na korpus miešame v mixéri s lopatkou stredne rýchlo, 5 minút. Cesto rozotrieme na plech (34x40 cm) s papierom na pečenie a obručou.
Pečieme pri teplote 180 °C, 25 min. Všetky suroviny na náplň č.1 miešame v mixéri lopatkou, kým sa nám hmota nespojí.
Vylejeme ju na plech ( 34x40 cm) s papierom na pečenie a s obručou. Pečieme pri teplote 160 °C 45 min.
Oba pláty necháme dostatočne vychladiť. Na kokosový plát natrieme brusnicový gél a následne na neho pritlačíme plát z cesta Zelený čaj.
Celý takto spojený koláč obrátime "naruby". Čiže zelené cesto bude dole, v strede brusnicový gél a na povrchu kokosová vrstva.
Necháme zatuhnúť do druhého dňa. Ken Presto vyšľaháme. Natrieme na povrch koláča a vrúbkovanou cukrárskou kartou urobíme vlnovky ako ozdobu.
Môžeme posypať spirulinou a zmesou Cesta zelený čaj.
Dodatočné informácie
pre 42 ks á 50 g
![Zelené vežičky s kokosom](https://www.zeelandia.sk/receptury/cesto-zeleny-caj/zelene-vezicky-s-kokosom/@@images/image-400-e7aa2832833a67fcd0b155ab5919bd11.jpeg)