Jarné rezy s jahodami
Jarné rezy s jahodami
Pre klasických milovníkov jahôd v spojení s jemnou chuťou pistáciovej šľahačkovej náplne. Jednoduché a pritom efektné.
Receptúra
| Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
|---|---|---|---|
| Hmota: | 750 | g | Cesto Zelený čaj |
| 90 | g | rastlinný olej | |
| 660 | g | Tekutá vaječná melanž | |
| Náplň 1: | 1000 | g | Ken Presto |
| 500 | g | Fruitful Jahoda | |
| Náplň 2: | 500 | g | Ken Presto |
| 150 | g | Compound Pistache | |
| Dozdobenie: | 600 | g | Zela biely fondant |
| 60 | g | voda |
Technologický postup
Všetky suroviny na korpus miešame v stroji s lopatkou na stredných otáčkach 5 minút. Zmes rozotrieme na 3x plech (34x50 cm) s papierom na pečenie.
Pečieme pri teplote 200°C 6 minút. Vyšľaháme Rosette do tuha. Na jeden z vychladených plátov natrieme polovicu do ktorej vkladáme Fruitful Jahoda rovnomerne po celej ploche. Natrieme naň druhú polovicu vyšľahanej Rosette. Priložíme druhý upečený plát a zaťažíme na chvíľku. Vyšľaháme si 250 g Rosette do tuha a primiešame k nej už len ručne Compound Pistache. Túto pistáciovú náplň natrieme na povrch koláčika a priložíme tretím upečeným plátom.
Zaťažíme na chvíľku. Zohrejeme si Zela biely Fondant s vodou vo vodnom kúpeli a natrieme ho na povrch koláčika.
Necháme stuhnúť. Môžeme dozdobiť kúskom čerstvej jahody.
Ak máme na prevádzke plechy o rozmerov 40x60cm je navážka surovín 150 %. Taktiež aj množstvo nakrájaných koláčikov je 150 %.
Dodatočné informácie
pre 36 ks á 100 g
