BiancaBiela pusinka musí byť pekná, ľahká a krehká, ale súčasne dosť pevná pre ľahkú manipuláciu a stabilná počas skladovania. Zo zmesi Bianca pripravíte pusinky, laskonky, jadrové rožky, korpusy Pavlovej torty, bielkovú náplň a podhttps://www.zeelandia.sk/produkty/cukrarske-zmesi-a-suroviny/cukrarske-zmesi-specialne/biancahttps://www.zeelandia.sk/@@site-logo/zeelandia.png
Biela pusinka musí byť pekná, ľahká a krehká, ale súčasne dosť pevná pre ľahkú manipuláciu a stabilná počas skladovania. Zo zmesi Bianca pripravíte pusinky, laskonky, jadrové rožky, korpusy Pavlovej torty, bielkovú náplň a pod
Návod na použitie
Základná receptúra: 1000 g zmes, 1000 g voda, 1000 g cukor I., 1000 g cukor II.