Velvet Double Choc Cake Velvet Double Choc Cake

Čokoládovo-banánové rezy Velvet Double choc

JEDINEČNÁ kombinácia chutí v bohatom čokoládovom reze Hovorí sa, že v jednoduchosti je krása, hlavne ak ide o spojenie 2 úžasných chutí v korpuse a náplni. Zákusok síce vyzerá decentne, ale po ochutnaní sa budete rozplývať nad jeho jemnosťou, a tou správne zvolenou kombináciou v náplni. So základom s Velvet Double Choc Cake a Vašou vycibrenou fantáziou a znalosťami chutí Vašich spotrebiteľov určite bez zaváhania vytvoríte vlastnú božskú kombináciu.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota: 800 g Velvet Double Choc Cake
200 g Tek. vaječná melanž
200 g voda
Náplň: 400 g Rosette
800 g Corra čokoládová
65 g Compound Banana
100 g voda
60 g Zeesan Neutral
Dozdobenie: 150 g Satina Dark

Technologický postup

Suroviny na korpus miešame lopatkou 5 minút pri prvej rýchlosti. Pečieme pri teplote 160 °C cca 20 – 25 minút.

Náplň: Rosette zmiešame s Corrou čokoládovou a vyšľaháme na 80 %, Zeesan vymiešame s vodou, pridáme do hmoty a nezabudneme na Compound Banana a došľaháme na požadovanú hustotu. Krémom potrieme plát.

Na ozdobu použijeme rozpustenú čokoládovú polevu alebo môžeme použiť rôznu čokoládovú dekoráciu. Krájame na požadované rezy.

Čokoládovo-banánové rezy