Čokoládovo-banánové rezy Velvet Double choc
Čokoládovo-banánové rezy Velvet Double choc
JEDINEČNÁ kombinácia chutí v bohatom čokoládovom reze Hovorí sa, že v jednoduchosti je krása, hlavne ak ide o spojenie 2 úžasných chutí v korpuse a náplni. Zákusok síce vyzerá decentne, ale po ochutnaní sa budete rozplývať nad jeho jemnosťou, a tou správne zvolenou kombináciou v náplni. So základom s Velvet Double Choc Cake a Vašou vycibrenou fantáziou a znalosťami chutí Vašich spotrebiteľov určite bez zaváhania vytvoríte vlastnú božskú kombináciu.
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Hmota: | 800 | g | Velvet Double Choc Cake |
200 | g | Tek. vaječná melanž | |
200 | g | voda | |
Náplň: | 400 | g | Rosette |
800 | g | Corra čokoládová | |
65 | g | Compound Banana | |
100 | g | voda | |
60 | g | Zeesan Neutral | |
Dozdobenie: | 150 | g | Satina Dark |
Technologický postup
Suroviny na korpus miešame lopatkou 5 minút pri prvej rýchlosti. Pečieme pri teplote 160 °C cca 20 – 25 minút.
Náplň: Rosette zmiešame s Corrou čokoládovou a vyšľaháme na 80 %, Zeesan vymiešame s vodou, pridáme do hmoty a nezabudneme na Compound Banana a došľaháme na požadovanú hustotu. Krémom potrieme plát.
Na ozdobu použijeme rozpustenú čokoládovú polevu alebo môžeme použiť rôznu čokoládovú dekoráciu. Krájame na požadované rezy.