Velvet Double Choc Cake Velvet Double Choc Cake

Choco & Mango torta Velvet Double Choc Cake

CHOCO - KOKOS - MANGO skvelá kombinácia chutí Ideálna počas celého roka pre skvelú tortu alebo v podobe zákuskov. Vyskúšajte aj iné skvelé kombinácie s višňami, malinami, KEN Trufa, Rap Special, Mifi karamelovou, Arabesque čokoládami...

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota: 800 g Velvet Double Choc Cake
200 g Tek. vaječná melanž
200 g voda
Náplň: 700 g KEN Presto
400 g Fruitful Mango
100 g KEN Presto
150 g Zeesan Neutral
Dozdobenie: 150 g Fruitful Mango
2 g plátková želatína

Technologický postup

Suroviny na korpus miešame lopatkou 5 minút pri prvej rýchlosti. Pečieme pri teplote 160 °C cca 40 – 45 minút.

Po vychladnutí korpus rozrežeme na 3 časti.

Náplň: Ken Presto vyšľaháme na 80 %, Zeesan vymiešame s 100 g Ken Presto, pridáme do hmoty a došľaháme na požadovanú hustotu.

Spojíme s Fruitful Mango. Hotovým krémom potrieme každý plát a poskladáme korpusy na seba.

Na dozdobenie použijeme Fruitful Mango spojený so želatínou a vylejeme na povrch torty. Necháme stuhnúť.

Choco & Mango torta priemer 20 cm