![Velvet Double Choc Cake Velvet Double Choc Cake](https://www.zeelandia.sk/novinky/velvet-zmesi-zeelandia/velvet-double-choc-cake/@@images/image-1280-53496a9da088691f059a90ae91890063.jpeg)
![Velvet Double Choc Cake Velvet Double Choc Cake](https://www.zeelandia.sk/novinky/velvet-zmesi-zeelandia/velvet-double-choc-cake/@@images/image-768-6d2f28c6b99caaf0a2d8a5ca1315321e.jpeg)
Choco & Mango torta Velvet Double Choc Cake
Choco & Mango torta Velvet Double Choc Cake
CHOCO - KOKOS - MANGO skvelá kombinácia chutí Ideálna počas celého roka pre skvelú tortu alebo v podobe zákuskov. Vyskúšajte aj iné skvelé kombinácie s višňami, malinami, KEN Trufa, Rap Special, Mifi karamelovou, Arabesque čokoládami...
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Hmota: | 800 | g | Velvet Double Choc Cake |
200 | g | Tek. vaječná melanž | |
200 | g | voda | |
Náplň: | 700 | g | KEN Presto |
400 | g | Fruitful Mango | |
100 | g | KEN Presto | |
150 | g | Zeesan Neutral | |
Dozdobenie: | 150 | g | Fruitful Mango |
2 | g | plátková želatína |
Technologický postup
Suroviny na korpus miešame lopatkou 5 minút pri prvej rýchlosti. Pečieme pri teplote 160 °C cca 40 – 45 minút.
Po vychladnutí korpus rozrežeme na 3 časti.
Náplň: Ken Presto vyšľaháme na 80 %, Zeesan vymiešame s 100 g Ken Presto, pridáme do hmoty a došľaháme na požadovanú hustotu.
Spojíme s Fruitful Mango. Hotovým krémom potrieme každý plát a poskladáme korpusy na seba.
Na dozdobenie použijeme Fruitful Mango spojený so želatínou a vylejeme na povrch torty. Necháme stuhnúť.
![Choco & Mango torta priemer 20 cm](https://www.zeelandia.sk/novinky/velvet-zmesi-zeelandia/velvet-double-choc-cake/choco-mango-torta-priemer-20-cm/@@images/image-400-70b9327ba2020f8fa1b117f33b0447ec.jpeg)