Receptúry s Jung Basis Rühr - ako od mamičky Receptúry s Jung Basis Rühr - ako od mamičky

Schwarzwald rezy s tvarohom (Jung Basis-Rühr)

Jedinečná kombinácia Mamas pie, kakaového Jung Basis Rühr trenej hmoty, odkôstkovaných višní a tvarohovej náplne. Koláč sa pečie komplet naraz. Výrobok je trvanlivejšieho charakteru - ideálny pre rodinné rezy.

Hmota 1 - Mamas pie plát

300 g   Mamas pie
85 g   Zeel. margarín Zeelback/Zela delikates
25 g   voda

Hmota 2: Trená hmota

400 g   Jung Basis-Rühr
300 g   Tekutá vaječná melanž
200 g   rastlinný olej
25 g   kakaový prášok
5 g   kypriaci prášok do pečiva

Náplň 1:

500 g   Višňový kompót odkôstkovaný

Náplň 2:

900-1000 g   Tvar. náplň štandard A

Dozdobenie:

50 g   Paletta Spray Neutral

Technologický postup

Mamas pie plát: Mamas pie, Zeelback/Zela delikates a vodu zmiešame lopatkou na homogénne cesto. Rozvaľkáme do plechu 60x20 cm.

Pripravíme si trenú hmotu: Jung Basis Rühr a ostatné suroviny na cesto zmiešame pri pomalom chode šľahacieho stroja počas 4 minút.

Následne vylejeme a rozotrieme na vyvaľkané cesto Mamas pie. NA povrch poukladáme odkôstkované a odkvapkané višne.

Tvarohovú náplň dávkujeme pomocou drezírovacieho vrecúška na višne (pásy pozdĺžne).

Dáme piecť pri 190°C cca 40 - 45 minút (v závislosti od typu pece).

Po pečení ešte za horúca potrieme Paletta Spray Neutral. Po vychladnutí krájame na väčšie rezy a dozdobíme trvanlivým krémom a višňou. Alebo krájame na rodinné rezy a balíme do krabičiek.

Dodatočné informácie

27 rezov

Schwarzwald rezy s tvarohom