Cappuccino torta s Jung Basis Rühr

V jednoduchosti je krása - a táto torta je toho tiež dôkazom - spojenie chutného a šťavnatého Jung Basis Rühr - pričom do cesta sme pridali Compound Írska káva a kyslú smotanu. Stačí naplniť jednoducho kvalitnou smotanou Gamaro Schlagcreme a povrch pekne dozdobiť napr. čerstvým ovocím.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Cesto:
360 g Jung Basis Rühr
120 g Tekutá vaječná melanž
120 g rastlinný olej
120 g kyslá smotana
30 g Compound Írska káva
Náplň:
400 g Gamaro Schlagcreme

Technologický postup

    Všetky suroviny miešame pri pomalšom chode stroja cca 5 min. lopatkou. Po vymiešaní rozdelíme cesto do 3 ráfkov o priemere 24 cm.

    Pečieme pri 165-170°C cca 25-30 min. v závislosti od typu pece a navážky.

    Upečené pláty striedavo natierame vyšľahanou šľahačkou. Celú tortu obtrieme šľahačkou a na povrchu urobíme ozdobné vlny. Krájame na kusy požadovanej veľkosti a hmotnosti.

Dodatočné informácie

Pre 12 ks á 75 g.