Bezlepkový Nuvola kardinál
Bezlepkový Nuvola kardinál
Receptúra
| Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
|---|---|---|---|
| Bielková hmota: | 250 | g | Tekutý vaječný bielok |
| 240 | g | cukor | |
| Žĺtková hmota: | 170 | g | Tekutý vaječný žĺtok |
| 125 | g | Zero Problem NUVOLA | |
| 100 | g | vyšľanahé bielky | |
| Náplň 1: | 400 | g | Fruitful Citrónový krém |
| 240 | g | polovyšľahaná smotana do jogurtovej konzistencie | |
| 40 | g | Zeesan Neutral | |
| Náplň 2: | 150 | g | Fruitful Jahoda |
| 25 | g | voda | |
| 2 | g | želatína | |
Technologický postup
Korpus pripravíme ako klasický kardinál - len v bezlepkovej forme s pridaním Zero Problem Nuvola - bielková + žĺtková hmota.
Pečenie: 170 – 180°C cca 20-25 minút.
Po upečení a vychladení natrieme pripraveným krémom, do stredu dávkujeme ovocnú zložku a zvinieme. Po vychladení krájame na požadovanú veľkosť kardinál rezov.
Náplň 1 pripravujeme klasicky ako pri použití Zeesanov Zeelandia.
Dodatočné informácie
dĺžka cca 60 cm
