Čokoládové krémeše s višňami
Višne&čokoláda v šťavnatej verzii krémeša. Správne upečené krehké lístkové cesto naplnené šťavnatou vrstvou kombinácie obľúbeného krému za studena Rap Special a čokoládovej Corra s višňami (s obsahom až 40%) robia tento krémeš jedinečným a neodolateľným. Že krémeše posypujete cukrom? K tejto verzii neodmysliteľne patrí aj nádherné dozdobenie polevou, čokoládovými ozdobami a lyofilizovaným ovocím. Výrobok tak dostane úplne iný šmrnc.
https://www.zeelandia.sk/receptury/tradicne-alebo-netradicne/cokoladove-kremese-s-visnami
https://www.zeelandia.sk/@@site-logo/zeelandia.png
Višne&čokoláda v šťavnatej verzii krémeša. Správne upečené krehké lístkové cesto naplnené šťavnatou vrstvou kombinácie obľúbeného krému za studena Rap Special a čokoládovej Corra s višňami (s obsahom až 40%) robia tento krémeš jedinečným a neodolateľným. Že krémeše posypujete cukrom? K tejto verzii neodmysliteľne patrí aj nádherné dozdobenie polevou, čokoládovými ozdobami a lyofilizovaným ovocím. Výrobok tak dostane úplne iný šmrnc.
Korpus:
400 g
|
|
Lístkové cesto mrazené |
Náplň1:
1000 g
|
|
Corra s višňou 40% |
100 g
|
|
Rap Special |
100 g
|
|
voda |
Náplň 2:
700 g
|
|
Ken Presto |
300 g
|
|
Presta Cream |
Dozdobenie:
100 g
|
|
Satina tmavá |
20 g
|
|
rastlinný olej |
40 g
|
|
Satina tmavá -hobliny |
Technologický postup
Lístkové cesto si rozvaľkáme na 2x rovnomerné tenké pláty, ktoré popicháme vidličkou a upečieme pri teplote 210°C približne 15 minút v závislosti od typu pece. Corru čokoládovú s višňami si zmiešame s Rap Speciál namiešaným s vodou. Čokoládovú zmes nanesieme na spodný plát. Ihneď šľaháme Ken Presto, koré zmiešame s Presta Cream. Tento biely krém natrieme na čokoládový a priložíme druhým lístkovým plátom. Povrch polievame roztopenou Satinou tmavou zriedenou s olejom a dodekorujeme kúskami Satiny tmavej.
Dodatočné informácie