![Receptúry so Silkgrain Sonnen Müsli Receptúry so Silkgrain Sonnen Müsli](https://www.zeelandia.sk/receptury/receptury-so-silkgrain-sonnen-musli-1/@@images/image-1280-5aab7b54ffdc00e3b11ec64e0b55e7f8.jpeg)
![Receptúry so Silkgrain Sonnen Müsli Receptúry so Silkgrain Sonnen Müsli](https://www.zeelandia.sk/receptury/receptury-so-silkgrain-sonnen-musli-1/@@images/image-768-bd712fd93e0f2f2bdc31554f539fd732.jpeg)
Müsli koláč s jablkami so Silkgrain Sonnen Müsli
Müsli koláč s jablkami so Silkgrain Sonnen Müsli
Vyskúšajte aj sladké variácie so záparou Silkgrain Sonnen Müsli - a získajte viac z predaja zápary vo Vašich predajniach. Výrobky majú vyššiu pridanú hodnotu, sú dlho čerstvé a veľmi chutné - či už z nich pripravíte muffin, jemné pečivo alebo plnené plundrové pečivo.
Cesto:
100 % | Pšeničná múka T 512 | |
30 % | Silkgrain Sonnen Musli | |
10 % | Korent Vanilla | |
10 % | Zeelandia margarín Zeelback | |
12 % | Kryštálový cukor | |
1 % | soľ | |
8 % | čerstvé droždie | |
40 % | voda cca |
Náplň:
90 % | Jablkový gél so škoricou |
Dozdobenie:
5 % | Tekutá vaječná melanž |
Technologický postup
Doba miesenia: 4 minúty pomaly a 6 minút rýchlo.
Teplota cesta je 27 – 28 °C. Zrenie cesta 10 - 15 minút.
Cesto rozvážime na požadovanú hmotnosť. Cestové kusy následne tvarujeme do tvaru placky, naplníme pripravenou náplňou, uzavrieme, ukladáme na plechy, dáme nakysnúť, po nakysnutí potrieme vaječnou melanžou a pečieme.
Kysnutie: 45 - 50 minút, 30 °C, 75 % rel. vlhkosť.
Pečenie: I. 210 °C, s parou, zatvorený odťah, 3 minúty,
- 210 °C, bez pary, otvorený odťah, 4 minúty,
III. 210 °C, bez pary, otvorený odťah, 7 minút.
Celkový čas pečenia sa môže líšiť v závislosti od hmotnosti výrobkov a použitej pece.
Dodatočné informácie
navážka 84 g (58 g cesto + 25 g náplň + 1 g vaječná melanž) - výrobok po upečení á 70 g.
![Müsli koláč s jablkami](https://www.zeelandia.sk/receptury/receptury-so-silkgrain-sonnen-musli-1/musli-kolac-s-jablkami/@@images/image-400-2a96ce2d21078dff2021daf11ef35596.jpeg)