Receptúry Cestá, Jello, Bolero instant a Kokosová náplň Receptúry Cestá, Jello, Bolero instant a Kokosová náplň

Špaldové cookies z Cesta špaldového s orechmi

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota: 1000 g Cesto špaldové s orechmi
220 g vajcia/váha po rozbití
280 g Zela Delikates/maslo/margarín

Technologický postup

Všetky suroviny na cookies spolu miešame za pomoci lopatky počas 5 minút. (nešľaháme).
Hmotu delíme na 20 g kúsky – vygúľame, v strede zatlačíme palcom a naplníme MIFI karamelovou, do stredu uzatvoríme a znovu vygúľame. Ukladáme na plech s pečným papierom náplňou dole.
Cesto následne neroztláčame.
Z receptúrneho množstva urobíme 70 ks cookies.


Ukladáme v dostatočnej vzdialenosti od seba, nakoľko Cookies sa samé počas pečenia vyformujú do tvaru keksíka ( zväčšia tvar) a v poslednej fáze pečenia pekne popraskajú.
Pečieme pri 165 -175 °C cca 15 minút.
(Pečieme v závislosti od typu pece a navážky).
Po upečení necháme dobre vychladnúť.

Špaldové cookies z Cesta špaldového s orechmi