Receptúry Cestá, Jello, Bolero instant a Kokosová náplň Receptúry Cestá, Jello, Bolero instant a Kokosová náplň

Kokosovo-višňová roláda

Ľahká a jemne krémová: Jemný korpus z kvalitnej piškótovej hmoty potretý višňami v géli a nadýchanou krémovou kokosovou náplňou. Niekedy stačí tak málo, a predsa dosiahnete veľa. Vďaka tejto kombinácii kokosovo-višňová roláda zakotví do vášho sortimentu ako jedna báseň.

Korpus:

200 g   Biskuit Instant
175 g   Tekutá vaječná melanž
25 g   voda

Náplň 1:

500 g   Zela Delikates
300 g   Kokosová náplň
100 g   práškový cukor

Náplň 2:

1000 g   Višňový gél
20 g   agar

Dozdobenie:

85 g   Zela cukr. poleva biela
10 g   rastlinný olej

Technologický postup

Biskuit Instant šľaháme s vodou a vaječnou melanžou pri najvyšších otáčkach stroja 5 minút. Zmes rozotrieme na papier na pečenie na 1x plát o veľkosti 60X40cm. Pečieme pri teplote 190°C približne 5 minút v závislosti od typu pece. Višňový gél si zohrejeme s agarom a necháme prevrieť. Keď nám vychladne, natierame ho na upečený plát. Necháme stuhnúť. Medzitým si vyšľaháme Zela Delikates izbovej teploty s práškovým cukrom a ručne primiešame kokosovú náplň. Touto náplňou naplníme roládu. Roládu stočíme a kúsok náplne natrieme i na povrch. Roládu necháme stuhnúť. Povrch polievame roztopenou Zelu polevou bielou s olejom. Na ozdobu môžeme použiť kokosové hobliny.

Dodatočné informácie

pre 25 ks á 75 g.

Kokosovo-višňová roláda