Receptúry Cestá, Jello, Bolero instant a Kokosová náplň Receptúry Cestá, Jello, Bolero instant a Kokosová náplň

Karamelové venčeky s Brandy náplňou

Atraktívny vzhľad a úžasná chuť: Základom tejto skvelej variácie venčekov je odpaľované cesto Jello Total. Venčeky sú rozmerom väčšie a majú moderný vzhľad (podoba s obľúbenými donuts) a zároveň sú dokonale vyvážené v chuti ako aj v dozdobení. Jedinečná kombinácia a spojenie krému za studena Rap Special a pudingovej náplne Presta Brandy (vaječný likér) dodá venčekom tú správnu chuť a konzistenciu náplne. Skvele doplnené chuťou karamelovej polevy.

Korpus:

250 g   Jello Total
375 g   voda 60 °C

Náplň 1:

260 g   Rap Special
390 g   voda
130 g   Presta Brandy

Dozdobenie:

100 g   Satina Toffee
100 g   Satina biela
20 g   rastlinný olej

Technologický postup

Jello Total zmiešame s vodou a šľaháme lopatkami pri najvyšších otáčkach stroja 5 minút. Cesto striekame na plech pokrytý papierom na pečenie. Pečieme pri teplote 190°C  približne 20 minút a dopekáme pri teplote 150°C ešte 10 minút v závislosti od typu pece. Satinu Toffee a Satinu bielu si spolu v jednej nádobe roztopíme. Primiešame olej. Do takejto karamelovej polevy namáčame povrch venčekov a ešte posypeme zvyšnými kúskami tej istej polevy ako na ozdobu. Po stuhnutí venčeky prekrajujeme pozdĺžne a naplníme krémom, ktorý si pripravíme zmiešaním Rap Special s vodou a ihneď do neho primiešame aj Prestu Brandy. Došľaháme do krémovitej konzistencie.

Dodatočné informácie

pre 13 ks á 110 g.

Karamelové venčeky s Brandy náplňou