Receptúry Cestá, Jello, Bolero instant a Kokosová náplň Receptúry Cestá, Jello, Bolero instant a Kokosová náplň

Receptúry Cestá, Jello, Bolero instant a Kokosová náplň

Nájdete tu receptúry pre chutné koláče, zákusky, náplne a odpaľované cestá, ktoré si viete jednoducho a rýchlo pripraviť doma a upiecť v rúre. Náplne stačí jednoducho zamiešať s vodou a pridať napr. Zela Delikates pre chutný kakaový krém.

Zeelandia Cestá receptúry

CESTÁ - ako základné korpusy trenej hmoty/ jedinečná chuť a farba, šťavnatosť, stabilita. Použitím našich ciest pripravíte perfektné koláče a zákusky s delikátnou, šťavnatou štruktúrou cesta, pričom všetky cestá v ponuke sú mimoriadne variabilné a vhodné ako základ pre mnoho typov cukrárskych výrobkov. Hlavnou výhodou nielen jogurtového cesta je rýchlosť a jednoduchosť prípravy – všetky suroviny sú už správne spolu nakombinované a stačí pridať celé vajíčka, olej a vodu a zamiešať počas 5 minút. Cesto má unikátnu chuť, ktorá Vás nechá na pochybách, či ide o domáci koláčik. Cestá nesú náplne-takže sa v nich náplne neprepadávajú. Viete si ich jednoducho vychutnať, či už s našimi ovocnými gélmi a Frutafillmi/Fruitfulmi, hotovými pudingovými náplňami Presta, tvarohovými náplňami, pridať do cesta čokoládové kúsky, kandizované alebo sušené ovocie, kakaový prášok Arabesque, orechy, slivkový lekvár a pod. Nechajte svoju fantáziu unášať na vlne ciest.

Bolero Instant - kakaová náplň

Zmes určená predovšetkým pre výrobu tukového kakaového krému ako obalu likérových špičiek. Bolero Instant viete spojiť ako s maslom, tak aj s margarínom. Výsledný krém má dobrý nášľah, stabilitu a chuť. Využijete ho samozrejme pri všetkých receptoch, kde sa dá použiť tukový kakaový krém.

Kokosová náplň

Suchá náplň s vysokým obsahom kokosu vhodná ako náplň do jemného pečiva (tlačené koláče, buchty a pod.) a cukrárskych výrobkov. Výborná chuť a stabilita pri pečení.

Zeelandia šľahané a trené hmoty Piškóta, Biskuit a Jung Basis Rühr

Šľahané a trené hmoty patria k základnej výbave každej cukrárky a domácnosti. Z našich kvalitných zmesí si určite vyberiete a budete spokojný. Z piškótových ciest Piškóta 100 svetlá a Biskuit Instant, z ktorých jednoducho prídavkom celých vajíčok a vody pripravíte skvelé nadýchané korpusy a pláty, alebo úžasnú zmes Jung Basis Rühr ako od babičky - pre Vaše šťavnaté koláče, bábovky, rezy, muffiny a pod.

Jello Total

Odpaľovaná hmota, ktorú netreba variť. Stačí pridať horúcu vodu a zamiešať. Ideálna pre venčeky, veterníky, banániky, profiterols apod. Pekný objem, výborná chuť a ľahká príprava Vás určite presvedčí používať práve Jello Total.