 
             
          Panoplus KERNEBROT - ražný cereálny chlieb
Panoplus KERNEBROT - ražný cereálny chlieb
Receptúra
| Hmotnosť / Objem | Produkt | 
|---|---|
| 70.0 % | Ražná múka T-930 | 
| 30.0 % | Panoplus Kernebrot | 
| 3.0 % | Droždie | 
| 2.0 % Soľ | Soľ | 
| 52.0 % | Voda cca | 
Technologický postup
Miešanie cesta : 7 min. pomaly, 3 min. rýchlo
Teplota cesta : 27 oC
Zrenie cesta : 30 min.
Tvarovanie : podľa strojného zariadenia
Koncové kysnutie : 60 min.
Teplota pečenia a čas : I. 240 oC, zapariť, zatvorený od ťah, 2 min.
II. 220 oC, bez pary, otvorený od ťah, 4 - 6 min.
III. 190 oC, bez pary, zatvorený od ťah, 50 min.
