Receptúry
PANOPLUS DARK - chlieb

Receptúra

Hmotnosť / Objem Produkt
75.00 % Pšeničná múka chlebová biela T-650
25.00 % Panoplus Dark
2.50 % Droždie
2.00 % Soľ
1.00 % Rogi Sauer
54.00 % Voda cca

Technologický postup

    Miešanie cesta : 4 min. pomaly, 4 min. rýchlo

    Teplota cesta : 27 oC

    Zrenie cesta : 30 min.

    Tvarovanie : podľa strojného zariadenia

    Koncové kysnutie : 60 min.

    Teplota pečenia a čas :   I. 230 oC, zapariť, zatvorený od ťah, 2 min.

                                        II. 220 oC, bez pary, otvorený od ťah, 4 - 6 min.

                                       III. 190 oC, bez pary, zatvorený od ťah, 50 min.

    Doba pečenia závisí od hmotnosti výrobkov.