Ovocný twister s Korent Europe
Ovocný twister s Korent Europe
Receptúra
| Skupina | Hmotnosť / Objem | Produkt |
|---|---|---|
| 10,0 kg | pšeničná múka T 512 | |
| 1,5 kg | Korent Europe | |
| 0,8 kg čerstvé droždie ( 260 g Saf instant ) | čerstvé droždie ( 260 g Saf instant ) | |
| 0,2 kg | soľ | |
| cca 6 ltr | voda | |
| Náplň: | ||
| 6,0 kg | odkvapkané slivky z kompótu | |
| 3,0 kg | ovocná šťava z kompótu | |
| 1,0 kg | Saftia | |
| 2,0 kg | cukor | |
| Potretie výrobkov: | ||
| 600 g | Vajíčka na potretie výrobkov pred pečením |
Technologický postup
Na náplň zmiešajte štavu z kompótu so Saftiou a cukrom,
aby ste dostali nehrudkovitú hmotu, potom postupne zľahka
pridajte slivky. Nechajte náplň zoželírovať najlepšie cez noc v
chlade.
Na cesto zmiešajte všetky uvedené suroviny v receptúre.
Teplota cesta 26 ° C.
Návažka na 1 kus 300g.
Cesto rozváľajte na obdĺžnik, potrite slivkovou hmotou,
zrolujte, pozdĺžne prekrojte a zapleťte do tvistera.
Zatočte do kruhu, môžete posypať madľami, alebo ozdobným cukrom.
Potrite vajíčkami.
Pečte pri teplote 210 ° C.
Doba pečenia 25 - 30 minút.
Výťažnosť: 85 ovocných twisterov.
