Receptúry Receptúry

Ovocný twister s Korent Europe

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Produkt
10,0 kg pšeničná múka T 512
1,5 kg Korent Europe
0,8 kg čerstvé droždie ( 260 g Saf instant ) čerstvé droždie ( 260 g Saf instant )
0,2 kg soľ
cca 6 ltr voda
Náplň:
6,0 kg odkvapkané slivky z kompótu
3,0 kg ovocná šťava z kompótu
1,0 kg Saftia
2,0 kg cukor
Potretie výrobkov:
600 g Vajíčka na potretie výrobkov pred pečením

Technologický postup

Na náplň zmiešajte štavu z kompótu so Saftiou a cukrom,
aby ste dostali nehrudkovitú hmotu, potom postupne zľahka
pridajte slivky. Nechajte náplň zoželírovať najlepšie cez noc v
chlade.
Na cesto zmiešajte všetky uvedené suroviny v receptúre.
Teplota cesta 26 ° C.
Návažka na 1 kus 300g.
Cesto rozváľajte na obdĺžnik, potrite slivkovou hmotou,
zrolujte, pozdĺžne prekrojte a zapleťte do tvistera.
Zatočte do kruhu, môžete posypať madľami, alebo ozdobným cukrom.
Potrite vajíčkami.
Pečte pri teplote 210 ° C.
Doba pečenia 25 - 30 minút.
Výťažnosť: 85 ovocných twisterov.