Receptúry
Korent Vanille – sladké pečivo plnené, neplnené

Receptúra

Hmotnosť / Objem Produkt
100.00 % Pšeničná múka špeciálna T 512
15.00 % Korent Vanille
5.00 % Droždie
1.40 % Soľ
10.00 % Cukor kryštál
5.00 % Zea soft
55.00 % Voda cca

Technologický postup

    Miešanie cesta : 4 min. pomaly, 4 min. rýchlo

    Teplota cesta : 28 oC

    Zrenie cesta : 10 min.

    Tvarovanie : podľa strojného zariadenia

    Koncové kysnutie : 35-45 min.

    Teplota pečenia a čas :   I. 210 oC, bez pary, otvorený od ťah, 2 min.

                                        II. 200 oC, bez pary, otvorený od ťah, 8 - 9 min.

                                       III. 200 oC, od vetrávať, otvorený od ťah, 1 min.

    Doba pečenia závisí od hmotnosti výrobkov.