Receptúry
Korent Europe – sladké pečivo plnené, neplnené

Receptúra

Hmotnosť / Objem Produkt
100.00 % Pšeničná múka špeciálna T 512
20.00 % Korent Europe
8.00 % Droždie
2.00 % Soľ
10.00 % Hrozienka / namočené 1hod vo vode /
55.00 % Voda cca

Technologický postup

    Miešanie cesta : 4 min. pomaly, 4 min. rýchlo

    Teplota cesta : 24 oC

    Zrenie cesta : 10 - 15 min.

    Tvarovanie : podľa strojného zariadenia

    Koncové kysnutie : 35-45 min.

    Teplota pečenia a čas :   I. 230 oC, bez pary, otvorený od ťah, 2 min.

                                        II. 230 oC, bez pary, otvorený od ťah, 8 - 9 min.

                                       III. 230 oC, od vetrávať, otvorený od ťah, 1 min.     

    Doba pečenia závisí od hmotnosti výrobkov.