NATURBACK – pšeničné pečivo, rožky, žemle, pletenky
NATURBACK – pšeničné pečivo, rožky, žemle, pletenky
Receptúra
| Hmotnosť / Objem | Produkt |
|---|---|
| 100.00 % | pšeničná múka špeciál |
| 1.50 % | Naturback |
| 4.00 % | Droždie |
| 0.30 % | Cukor kryštál |
| 1.50 % | Soľ |
| 4.00 % | Zeelback |
| 45.00 % | Voda cca |
Technologický postup
Miešanie cesta : 3 min. pomaly, 5 min. rýchlo
Teplota cesta : 28 oC
Zrenie cesta : 10 min.
Tvarovanie : podľa strojného zariadenia
Koncové kysnutie : 35-45 min.
Teplota pečenia a čas : I. 260 oC, zapariť, zatvorený od ťah, 2 min.
II. 260 oC, s parou, zatvorený od ťah, 8 - 9 min.
III. 260 oC, od vetrávať, otvorený od ťah, 1 min.
Doba pečenia závisí od hmotnosti výrobkov.
