Receptúry
LACTOREX originál - pšeničné pečivo

Receptúra

Hmotnosť / Objem Produkt
100.0 % Pšeničná múka špeciál
2.0 % Lactorex originál
4.0 % Droždie
1.0 % Cukor kryštál
1.8 % Soľ
4.0 % Zeelback
52.0 % Voda cca

Technologický postup

    Miešanie cesta : 4 min. pomaly, 4 min. rýchlo

    Teplota cesta : 28 oC

    Zrenie cesta : 10 min.

    Tvarovanie : podľa strojného zariadenia

    Koncové kysnutie : 35-45 min.

    Teplota pečenia a čas :   I. 260 oC, zapariť, zatvorený od ťah, 2 min.

                                        II. 260 oC, s parou, zatvorený od ťah, 8 - 9 min.

                                       III. 260 oC, od vetrávať, otvorený od ťah, 1 min. 

    Doba pečenia závisí od hmotnosti výrobkov.