Receptúry Receptúry

Pomarančové Éclairs

S pomarančovými Éclairs určite zaujmete každú návštevu. Mladšie ročníky ocenia krásny moderný vzhľad a všetci určite sviežu pomarančovú chuť Fruitful Pomaranč v spojení so sviežou jogurtovou smotanovou náplňou. Vynikajúce v lete ku kávičke namiesto zmrzliny (podávame dobre vychladené).

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Receptúra:
Hmota: 165 g Mamas Pie
5 g čierne kakao/kakaový prášok
65 g Zela Delikates
25 g voda
Náplň 1: 130 g Fruitful Pomaranč
25 g voda
Náplň 2: 400 g Rosette
40 g Fruitful Pomaranč
200 g Zeesan Jogurt
360 g voda
Dozdobenie: 500 g Paletta Miroir Creamy
5 g plátková želatína (1,5 ks)
3 g oranžové potr. farbivo

Technologický postup

Všetky suroviny na korpus miešame v mixéri pomocou lopatky. Rozvaľkáme na tenšie cesto a vykrajujeme z neho požadované tvary. Pečieme ich pri teplote 180 °C približne 12 minút. Fruitful Pomaranč si zmiešame s prevarenou vodou a nadávkujeme do silikónových úzkych pozdĺžnych foriem. Necháme zamraziť. Rosette vyšľaháme do jogurtovej konzistencie, prilejeme Zeesan Jogurt zmiešaný s vodou a došľaháme do požadovanej konzistencie. Na záver primiešame Fruitful Pomaranč. Šľahačku dávkujeme do silikónových väčších foriem, do ktorých vkladáme zamrznutú pomarančovú časť. Celé tak ako to je necháme zamraziť do druhého dňa. Palette Miroir Creamy si zohrejeme na "letnú" teplotu. Namočíme si plátky želatíny v studenej vode a po zmäknutí ich z vody vyberieme a zohrejeme. Budú tekuté a primiešame ich do Paletty Miroir Creamy. Polievame zamrznuté koláčiky, ktoré ukladáme na kakaové spodky a dozdobíme.

Dodatočné informácie

pre 12 ks á 130 g.

Pomarančové Éclairs