Receptúry Receptúry

Pistáciovo-malinové tartaletky

Spojenie obľúbenej tartaletky z Mamas pie a chutnej sviežej náplne z bielej čokolády s pistáciovou pastou a letnej malinovej náplne Fruitful Malina vytvorí nádhernú kompozíciu na tanieriku. A keď tartaletku kreatívne dozdobíte bobuľovitým ovocím a drvenými pistáciami stane sa dokonalou.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Receptúra:
Hmota: 165 g Mamas Pie
65 g Zeelandia margarín krémový
25 g voda
5 g kakaový prášok
Náplň 1: 70 g Ken Presto
20 g Compound Pistache
105 g Arabesque Blanc 29%
Náplň 2: 100 g Fruitful Malina

Technologický postup

Všetky suroviny na korpus miešame v mixéri lopatkou, pokiaľ nám nevznikne kompaktné cesto. Cesto rozvaľkáme na tenšiu hrúbku a vykrajujeme kruhy, ktoré vkladáme do tartaletkových foriem vopred vystriekaných Carlex sprejom. Tartaletky pečieme pri teplote 180 °C približne 12 minút v závislosti od typu pece. Po vychladení ich vyberáme z foriem a plníme pistáciovou náplňou: bielu Arabesque Blanc si roztopíme s Ken Lacteou a Compoud Pistache v plastovej miske v mikrovlnke. Nadávkujeme do jednotlivých tartaletiek. Po zatuhnutí navrstvíme Fruitful  Malina, dozdobíme čerstvým ovocím a drvenými pistáciami.

Dodatočné informácie

Pre 7 ks á 75 g.

Pistáciovo-malinové tartaletky