Receptúry Receptúry

Viaczrnné pečivo NON-E Premiumback

Chutné a bez obsahu éčok. Viaczrnné rožky alebo pečivo s pekným objemom obohatené o ľanové, sezamové a slnečnicové semienka za použitia Seedmix do cesta ako aj na posyp nesmú chýbať vo Vašom sortimente.

Cesto:

100 %   Pšeničná múka T 512
1 %   NON-E Premiumback
25 %   Seedmix
2,2 %   soľ
4 %   čerstvé droždie
1 %   kryštálový cukor
4 %   Bravčová masť škvarená
59 %   voda cca

Dekorácia:

12 %   Seedmix

Technologický postup

Cesto sa pripravuje na záraz.

Doba miesenia: 4 minúty pomaly a 5 minút rýchlo.

Teplota cesta je 27 - 29°C. Zrenie cesta 10 - 15 minút.

Cestové kusy následne tvarujeme na rožkovom stroji, alebo na linke pečiva, obalíme v posype, ukladáme na plechy, dáme nakysnúť a pečieme.

Kysnutie: 45-55 minút, 30 °C, 75 % rel. vlhkosť.

Pečenie:

I. 250 °C, s parou, zatvorený odťah, 5 minút,

II. 240 °C, bez pary, zatvorený odťah, 5 minút,

III. 230 °C, bez pary, zatvorený odťah, 3 minúty.

Celkový čas pečenia sa môže líšiť v závislosti od hmotnosti výrobkov a použitej pece.

Dodatočné informácie

Navážka 96 g pre á 80 g rožok.

Viaczrnné pečivo NON-E Premiumback