

Traffic lights rezy
Traffic lights rezy
Rafinované a jednoduché zároveň. Pekná kompozícia a prepojenie našich 3 nových trených hmôt v jednoduchej elegancii a modernom prevedení. Zároveň jedinečný a svieži krém, ktorý ešte viac opantá všetky Vaše zmysly a Vy neostanete len pri jednom kúsku.
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Hmota 1: | 290 | g | Cesto Zelený čaj |
180 | g | Tek. vaječná melanž | |
35 | g | rastlinný olej | |
35 | g | voda | |
Hmota 2: | 250 | g | Velvet Purple Cake |
200 | g | Tek. vaječná melanž | |
30 | g | rastlinný olej | |
45 | g | voda | |
Hmota 3: | 375 | g | Velvet Fantasy Lemon Cake |
85 | g | Tek. vaječná melanž | |
85 | g | rastlinný olej | |
85 | g | voda | |
Náplň: | 500 | g | KEN Cream cheese |
500 | g | Jogurtová náplň termizovaná | |
200 | g | KEN Presto | |
200 | g | Satina White (biela) | |
Technologický postup
Korpus Zelený čaj: Suroviny na korpus miešame lopatkou 5 minút pri strednej rýchlosti. Cesto natrieme na plech o rozmere 30 x 40 cm a pečieme pri teplote 190 °C cca 9 minút.
Korpus Velvet Purple cake: Suroviny na korpus šľaháme metličkou 5 minút pri strednej rýchlosti. Cesto natrieme na plech o rozmere 30 x 40 cm a pečieme pri teplote 170 °C – 180 °C cca 10 minút.
Korpus Velvet Fantasy Lemon cake: Suroviny na korpus miešame lopatkou 5 minút pri pomalej rýchlosti. Cesto natrieme na plech o rozmere 30 x 40 cm a pečieme pri teplote 180 °C cca 11 minút.
Náplň: KEN Cream cheese, jogurtovú náplň Zeelandia a Ken Presto vyšľaháme do požadovanej hustoty a primiešame roztopenú Satinu White.
Prešľaháme a rovnomerne navrstvíme na každý plát.
Dodatočné informácie
pre 1 rez á 2 600 g.
