

Pavlovovej torta Ø 24 cm
Pavlovovej torta Ø 24 cm
Obľúbená Pavlovovej torta zo zmesi Bianca. A skvelý jemný, svieži krém v kombinácii s Fruitful Mango sa perfektne hodí k letnému dozdobeniu s Barbara Decor dekoráciami a čerstvým ovocím.
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Hmota: | 170 | g | Bianca |
170 | g | kryštálový cukor | |
170 | g | voda | |
Ovocná vrstva: | 120 | g | Fruitful Mango |
Náplň: | 300 | g | Fine cream biela čokoláda |
300 | g | KEN Cream cheese | |
300 | g | KEN Presto | |
Dozdobenie: | 200 | g | Fruitful Mango |
Barbara dekorácie a čok. dekorácie |
Technologický postup
Korpus: Všetky suroviny na korpus si vyšľaháme metličkou 5 minút pri najvyššej rýchlosti. Nadávkujeme na papier na pečenie 2 ks o veľkosti cca 24 cm. A sušíme na 100 °C cca 1 h 30 minút. Necháme voľne vychladiť.
Náplň: Suroviny na náplň spolu vyšľaháme.
Na prvý korpus nanesieme ovocnú vrstvu (mangovú cca 120 g) a následne náplň cca 400 g. Prikryjeme druhým korpusom a nanesieme náplň v rovnakom množstve.
Tortu ozdobíme mangovou vrstvou a Barbara dekoráciami.
Dodatočné informácie
pre 1 tortu á 1 450 g.
