Jarné a letné inšpirácie Zeelandia 2025 Jarné a letné inšpirácie Zeelandia 2025

Panna Cotta poháre slaný karamel 12 ks

Lahodná kombinácia Aj my sme boli prekvapení, keď naša cukrárska technologička Gabika prvýkrát skombinovala naše nové Fine creams/Prestu Gold s Panna Cottou. Prekvapte aj Vy svojich zákazníkov a pridajte bodku naviac - želé z Galaretky.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Náplň 1: 420 g Fine cream slaný karamel
420 g Panna Cotta
Náplň 2: 840 g Panna Cotta
Dozdobenie: 100 g Galaretka neutrál
500 g voda
Lieskovo-orieškový krokant

Technologický postup

Náplň 1:  Fine cream slaný karamel a Panna Cottu dáme do misky a spolu zahrejeme na teplotu cca 40  – 50 °C. Nalejeme do pripravených pohárikov. Do každého cca 70 g pripravenej náplne. Dáme na pár hodín zachladiť. 
Náplň 2: Panna Cottu dáme do misky a zahrejeme na teplotu cca 40 – 50 °C. Nalejeme do pohárikov (cca 70 g) na zatuhnutú prvú vrstvu náplne. A znova dáme na pár hodín zachladiť.
Dozdobenie: Na vrch Panna Cotty môžeme nasypať lieskovo-orieškový krokant a zaliať ho priehľadnou želatínou. Pripravíme si ju tak, že neutrálnu Galaretku rozpustíme v horúcej vode a po vychladení ňou zalejeme povrch Panna Cotty. 

Dodatočné informácie

pre 12 ks pohárov á 180 g.

Panna Cotta poháre slaný karamel 12 ks