

Nuvola kakaový rez 30 x 40 cm
Nuvola kakaový rez 30 x 40 cm
NUVOLA - kvalita aj bez múky. Jedinečná zmes pre výrobu piškótových korpusov a plátov v našom sortimente. Perfektný objem a chuť korpusov, jedinečná elasticita rolád, ideálna pre super jemné pláty napríklad na Dobošove rezy, výborná kvalita aj v kakaovej verzii. Tajná ingrediencia „med“ v receptúre.
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Hmota: | 700 | g | Nuvola |
1 000 | g | Tek. vaječná melanž | |
100 | g | kakaový prášok | |
20 | g | med | |
Náplň 1: | 360 | g | Fruitful Čučoriedka |
Náplň 2: | 160 | g | ON Červená ríbezľa cukrárska |
Náplň 3: | 850 | g | KEN Cream cheese |
850 | g | KEN Lactea | |
680 | g | kyslá smotana | |
250 | g | práškový cukor | |
90 | g | ZeelaFix | |
Dozdobenie: | 1 000 | g | Fruitful Višňa |
Technologický postup
Korpus: Suroviny na korpus šľaháme metličkou 5 minút pri strednej rýchlosti. Cesto rozdelíme na tri časti a natrieme na plechy o rozmere 30 x 40 cm.
Pečieme pri teplote 180 °C – 190 °C cca 14 minút.
Náplň 1: Prvý korpus potrieme s Fruitful Čučoriedka.
Náplň 2: Druhý korpus potrieme s ON Červená ríbezľa.
Náplň 3: Všetky suroviny na náplň spolu vyšľaháme, rozdelíme na tri časti (cca 3 x 850g) a potrieme rovnomerne každý plát.
Povrch dozdobíme s Fruitful Višňa.
Dodatočné informácie
pre 1 rez 30 x 40 cm á 4 800 g.
