Jarné a letné inšpirácie Zeelandia 2025 Jarné a letné inšpirácie Zeelandia 2025

Nuvola kakaový rez 30 x 40 cm

NUVOLA - kvalita aj bez múky. Jedinečná zmes pre výrobu piškótových korpusov a plátov v našom sortimente. Perfektný objem a chuť korpusov, jedinečná elasticita rolád, ideálna pre super jemné pláty napríklad na Dobošove rezy, výborná kvalita aj v kakaovej verzii. Tajná ingrediencia „med“ v receptúre.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota: 700 g Nuvola
1 000 g Tek. vaječná melanž
100 g kakaový prášok
20 g med
Náplň 1: 360 g Fruitful Čučoriedka
Náplň 2: 160 g ON Červená ríbezľa cukrárska
Náplň 3: 850 g KEN Cream cheese
850 g KEN Lactea
680 g kyslá smotana
250 g práškový cukor
90 g ZeelaFix
Dozdobenie: 1 000 g Fruitful Višňa

Technologický postup

Korpus: Suroviny na korpus šľaháme metličkou 5 minút pri strednej rýchlosti. Cesto rozdelíme na tri časti a natrieme na plechy o rozmere 30 x 40 cm.

Pečieme pri teplote 180 °C – 190 °C cca 14 minút. 

Náplň 1: Prvý korpus potrieme s Fruitful Čučoriedka.
Náplň 2: Druhý korpus potrieme s ON Červená ríbezľa.
Náplň 3: Všetky suroviny na náplň spolu vyšľaháme, rozdelíme na tri časti (cca 3 x 850g) a potrieme rovnomerne každý plát.
Povrch dozdobíme s Fruitful Višňa. 

Dodatočné informácie

pre 1 rez 30 x 40 cm á 4 800 g.

Nuvola kakaový rez 30 x 40 cm