Jarné a letné inšpirácie Zeelandia 2025 Jarné a letné inšpirácie Zeelandia 2025

Mini bábovky 22 ks

Vánok v letnej horúčave. Generácia Z a Mileniáli sú stále v pohybe. Väčšinou nemajú čas sedieť v cukrárni alebo kaviarni. Na druhej strane milujú snacking a trend Grab&Go. Obľubujú croissanty, šišky, muffiny a budú milovať aj tieto skvelé plnené bábovky.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota: 500 g Cesto Jogurtové
150 g Tek. vaječná melanž
150 g rastlinný olej
150 g voda
75 g Plnka maková Premium
Náplň: 60 g biely jogurt
130 g Tvarohová náplň Štandard
20 g Salko
20 g citrónová šťava
Dozdobenie: 160 g Paletta Neutral
160 g Fruitful Višňa

Technologický postup

Suroviny na korpus miešame lopatkou 5 minút pri prvej rýchlosti. Cesto nadávkujeme do silikónových formičiek na mini bábovky.

Dáme piecť na  170 °C – 180 °C cca 25 minút. Po vychladení vyklopíme a do otvoru nadávkujeme náplň, ktorú si pripravíme vymiešaním všetkých surovín na náplň.

Odložíme do chladu a následne dokončíme. 

Na finalizáciu si pripravíme Palettu Neutral a Fruitful Višňa. Spolu zahrejeme a vymixujeme tyčovým mixérom. Vychladené bábovky namáčame do pripravenej polevy a dozdobíme.

Dodatočné informácie

pre 22 ks á 60 g.

Náš tip: ak mini bábovky dáte dobre schladiť do chladiacej vitríny, pridáte zákazníkom jedinečné prekvapenie - lahodnú studenú sviežosť náplne.

Mini bábovky 22 ks