

Malinový cheesecake Ø 24 cm
Malinový cheesecake Ø 24 cm
Jedinečnú chuť aj vzhľad zákuskov, dezertov a toriet dosiahnete vďaka našej novinke v sortimente Galaretke neutrál! Vychutnajte si skvelú kombináciu Velvet Purple Cake, smotanového cheesecake a ovocného dozdobenia v podobe kryštalickej Galaretky a ovocia.
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Hmota: cookies | 300 | g | upečený Velvet Purple Cake (na sušienky) |
70 | g | Zela Delikates | |
Náplň: | 500 | g | KEN Cream cheese |
200 | g | kyslá smotana | |
400 | g | Tvarohová náplň Štandard | |
180 | g | kryštálový cukor | |
150 | g | Tekutá vaječná melanž | |
15 | g | Rap Special | |
150 | g | Fruitful Malina | |
Dozdobenie: | 150 | g | Galaretka neutrál |
750 | g | voda | |
100 | g | maliny | |
Sušienky Velvet Purple Cake: | 200 | g | Velvet Purple Cake |
100 | g | Zela Delikates | |
25 | g | Tekutá vaječná melanž | |
75 | g | hladká múka T-512 | |
2 | g | kypriaci prášok |
Technologický postup
Upečené sušienky si rozmixujeme, zmiešame s roztopeným margarínom a natlačíme rovnomerne na dno formy.
Dáme zapiecť na 10 minút na 150 °C. Medzitým si pripravíme náplň.
Náplň 1: Všetky suroviny miešame metličkou pri pomalých otáčkach. Hotovú náplň nalejeme na predpečený korpus.
Pečieme pri teplote 130 °C cca 1h 30 minút. Necháme vychladnúť a odložíme na niekoľko hodín do chladničky.
Náplň 2: Na vychladený cheesecake naukladáme maliny, prípadne lístky mäty a pomaly zalievame s vychladenou želatínou pripravenou z galaretky a vody.
Príprava sušienok/cookies na spodok cheesecake:
Všetky suroviny zmiešame spolu na hladké cesto a dáme do chladu zabalené v potravinovej fólii.
Po zachladení cesto rozvaľkáme na hrúbku cca 5 mm a dáme piecť na 170 °C cca 12 minút.
Príprava galaretky na povrch cheesecake:
Podľa základnej receptúry zalejeme Galaretku neutrál horúcou vodou v pomere 1 : 5,
premiešame a po vychladení nalejeme na povrch cheesecake dozdobený ovocím a mätou.
Dodatočné informácie
pre 1 cheesecake á 2 500 g.
pre 1 plát na sušienky cca 350 g.
