Jarné a letné inšpirácie Zeelandia 2025 Jarné a letné inšpirácie Zeelandia 2025

Víkendová jogurtová babka s Fruitful 20 cm/ 6 ks

Tradícia v novom šate. Cesto Jogurtové, ktoré v sebe skrýva jedinečnú ovocnú náplň Fruitful. Ich vzájomné prepojenie - jedinečná textúra cesta, sýtosť a prirodzená sladkosť ovocia dodáva koláču nový rozmer chuti. Počas letnej oslavy si na jogurtovej babke pochutná každý - deti, rodičia, starí rodičia, proste všetci, ktorí nemajú radi krémové náplne a zároveň hľadajú tradičný a svieži koláč.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota: 1 000 g Cesto Jogurtové
300 g Tek. vaječná melanž
300 g rastlinný olej
300 g voda
Náplne - mix ovocia: 150 g Fruitful Jahoda
150 g Fruitful Čučoriedka
150 g Fruitful Mango
150 g Fruitful Malina

Technologický postup

Suroviny na korpus miešame lopatkou 5 minút pri pomalej rýchlosti. Cesto rovnomerne rozdelíme do šiestich okrúhlych 
20 cm foriem. Na cesto nadávkujeme mix ovocia, do každej formy cca 100 g a pečieme pri teplote 170 °C cca 30 minút. Hotové torty môžeme posypať práškovým cukrom.

Dodatočné informácie

pre 6 ks Ø 20 cm á 350 g.

Víkendová jogurtová babka s Fruitful 20 cm/ 6 ks