

Doboška 30 x 40 cm - verzia BEZ MÚKY
Doboška 30 x 40 cm - verzia BEZ MÚKY
Skvelá doboška bez múky. To dokážete práve s Nuvolou! Bez problémov z nej upečiete tenké a elastické piškótové pláty ideálne práve na dobošku. Namiesto klasického vareného krému sme použili skvelú kombináciu parížskej smotany a mliečneho margarínu Zela Delikates. Proste kvalitné suroviny patria aj do Dobošových rezov! Vaši zákazníci tak zažijú Dobošku v novom šate a explóziu chuti!
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Hmota: | 800 | g | NUVOLA |
1 000 | g | Tek. vaječná melanž | |
20 | g | med | |
Náplň: | 2 000 | g | KEN Trufa |
400 | g | Zela Delikates | |
40 | g | kakaový prášok | |
Dozdobenie: ganáž | 150 | g | Satina Dark (tmavá) |
150 | g | Rosette | |
Technologický postup
Suroviny na korpus šľaháme metličkou 5 minút pri strednej rýchlosti. Rozdelíme na 6 plechov 30 x 40 cm alebo na tri plechy 60 x 40 cm ( po upečení rozdelíme na polovicu, aby sme mali spolu 6 plátov ) a pečieme pri teplote 210 °C cca 6 minút.
Náplň: Zela Delikates roztopíme, zmiešame spolu s kakaovým práškom a vyšľaháme spolu s Ken Trufou do požadovanej konzistencie. Na každý plát o rozmere 30 x 40 cm nadávkujeme cca 390 g náplne.
Ganáž: Horúcou smotanou zalejeme Satinu Dark a premiešame do hladka. Polejeme povrch rezu.
Krájame teplým suchým nožom.
Dodatočné informácie
pre 1 rez á 4 100 g.
