 
             
          Torta s bielou čokoládou
Torta s bielou čokoládou
Jedinečný korpus z Cesta špaldového s orechmi v kombinácii kvalitnej a stabilnej rastlinnej smotany KEN Presto so Scaldis White - bielym - po prvom ochutnaní sa určite zamilujete do tejto kombinácie. Rezy viete ozdobiť na rôzne príležitosti - Veľkú noc, Valentín, detský rez napr. s lienkou, motýľom, srdiečkom, čokoládovým vajíčkom - z našej ponuky poťahových hmôt alebo SMET čokoládových dekorácií z našej ponuky.
Korpus:
| 250 g | Cesto špaldové s orechami | |
| 55 g | Zela delikates | |
| 70 g | Tek. vaj.melanž/vajcia | |
| 150 g | Zela delikates | 
Náplň:
| 400 g | KEN PRESTO | |
| 150 g | Scaldis WHITE/biely | 
Technologický postup
Cesto špaldové s orechmi, vaječnú melanž a Zela Delikates spracujeme na homogénne cesto.
Vyvaľkáme na plech pokrytý pečným papierom a pečieme pri 170°C cca 15-20 min. v závislosti od typu pece a navážky.
Po upečení pomelieme na zmes bez hrudiek.
Zela Delikates rozpustíme s pridáme do upečených sušienok.
Do okrúhlej formy dáme sušienkový základ a uhladíme-pri teplote 170°C zapečieme cca 5 min.
100g Ken Presto zohrejeme a pridáme Scaldis White a rozmiešame. Zvyšnú šľahačku vyšľaháme a pridáme bielu čokoládovú zmes.
Natrieme na sušienkový základ a necháme stuhnúť.
Krájame na kusy požadovanej veľkosti a hmotnosti. Ľubovoľne ozdobíme napr. čokoládovými dekoráciami z celoročnej ponuky alebo podľa sezóny - Veľká noc, Vianoce.
 
                