Cukrárske zmesi Cukrárske zmesi

Quick 96

Technologický postup

Dávkovanie:

 Pre šľahanú hmotu:

2,0 - 4,5 % Quick 96 prepočítané na množstvo pridaných vajec a vody.

1000 g vajcia/vaječná melanž, 20 - 45 g Quick 96, 50 g voda, 600 g cukor, 600 g múka, 10 g kypriaci prášok.

Merná hmotnosť hmoty po našľahaní by mala byť 330 – 350 g/l.

 

Pre trenú hmotu:

1,5 – 5 % Quick 96 prepočítané na množstvo pridaných vajec.

Pracovný postup:

Miešanie hmoty : klasický postup aký používate v cukrárni, len sa pridá Quick 96 podľa vyššie odporúčanej receptúry

k ostatným surovinám do receptúry a šľahá sa pokiaľ dosiahnete vzdušnú hmotu.

Upozornenie: Dávkovanie sa nesmie prekročiť. Maximálny prídavok Quick 96 je 1,8 % kalkulované na receptúru.

 

Quick 96