 
             
          Cesto jogurtové základná receptúra
Cesto jogurtové základná receptúra
Cesto jogurtové - s obsahom pravého jogurtu, pre Vaše koláče na plech. Ideálne pre široký sortiment ovocných, pudingových, makových, orechových koláčov. Náplň neprepadáva do cesta.
Receptúra
| Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt | 
|---|---|---|---|
| 280 | 1 000 | g | Cesto jogurtové | 
| 522 | 225 | g | Tek. vaj. melanž | 
| 516 | 225 | g | Olej | 
| 225 | g | voda | 
Technologický postup
Technologický postup:
Cesto miešame pri pomalých otáčkach (nešľaháme) po dobu cca 5 minút. Dávkujeme na plech 20x60 cm alebo 30 x 40 cm, zarovnáme, poukladáme ovocie alebo inú náplň. Pečieme pri 160-170 °C cca 40 - 50 minút.
Používanie čerstvých vajec: receptúrne množstvo 225 g znamená, že pri črstvých vajciach vážime obsah vajíčka po rozklepnutí.
napr. to je 5 vajec veľkosti S po rozklepnutí váha jedného vajíčka 45 g.
