![Cukrárske zmesi Cukrárske zmesi](https://www.zeelandia.sk/receptury/cukrarske-receptury/cukrarske-zmesi/@@images/image-1280-5aab7b54ffdc00e3b11ec64e0b55e7f8.jpeg)
![Cukrárske zmesi Cukrárske zmesi](https://www.zeelandia.sk/receptury/cukrarske-receptury/cukrarske-zmesi/@@images/image-768-bd712fd93e0f2f2bdc31554f539fd732.jpeg)
Brand 100
Brand 100
Receptúra
Hmotnosť / Objem | Produkt |
---|---|
1000 g | BRAND 100, |
1500 g | voda ( studená ). |
Technologický postup
Zmiešajte Brand 100 a vodu pomocou lopatky počas 3 minút pri stredných otáčkach.
Pred drezírovaním nechajte hmotu 15 minút odpočinúť.
Počiatočná teplota pečenia je 220 °C. Rúru počas prvých 20 - 25 minút neotvárajte.
Teplotu po 10 - 15 minútach znižte na 190 - 200 °C.
Doba pečenia je v závislosti od navážky korpusu - veterníky, venčeky 25 - 30 minút,
banániky 20 - 25 minút.
![Brand 100](https://www.zeelandia.sk/receptury/cukrarske-receptury/cukrarske-zmesi/brand-100/@@images/image-400-2a96ce2d21078dff2021daf11ef35596.jpeg)