![Cukrárske zmesi Cukrárske zmesi](https://www.zeelandia.sk/receptury/cukrarske-receptury/cukrarske-zmesi/@@images/image-1280-5aab7b54ffdc00e3b11ec64e0b55e7f8.jpeg)
![Cukrárske zmesi Cukrárske zmesi](https://www.zeelandia.sk/receptury/cukrarske-receptury/cukrarske-zmesi/@@images/image-768-bd712fd93e0f2f2bdc31554f539fd732.jpeg)
Bianca Meringue
Bianca Meringue
Receptúra
Hmotnosť / Objem |
---|
1000 g BIANCA |
1000 g voda |
1000 g cukor(1) |
1000 g cukor(2) |
Technologický postup
Zmiešajte Bianca, cukor(1) a vodu počas 3-4 minút pri najvyššej rýchlosti v šľahači. Počas poslednej 1 minúty pomaly pridávajte cukor(2).
Tvarujte rôzne tvary na jemne vymastené plechy pomocou drezírovacieho sáčku.
Teplota pečenia je 100-110°C.
Doba pečenia je ± 60 minút (v závislosti od tvaru).
![Bianca Meringue](https://www.zeelandia.sk/receptury/cukrarske-receptury/cukrarske-zmesi/bianca-meringue/@@images/image-400-2a96ce2d21078dff2021daf11ef35596.jpeg)