Čokoládové truffles
Čokoládové truffles
Chutné a na prípravu jednoduché čokoládové truffles. Stačí použiť tie správne kvalitné suroviny od Zeelandie: pravú belgickú čokoládu Arabesque Noir 58% a Arabesque kakaový prášok alebo chutný lieskovo-orieškový krokant. Ken Lactea 35 % nesladená Vám zaručí jemnosť (správnu konzistenciu truffles) a rozplývanie výrobku v ústach pri jedení.
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Hmota: | 110 | g | Arabesque Noir 58% |
16 | g | kakaový prášok Arabesque | |
100 | g | Ken Lactea 35% nesladená | |
30 | g | med | |
Dozdobenie: | 40 | g | Lieskovo-orieškový krokant |
25 | g | Arabesque kakaový prášok |
Technologický postup
Všetky suroviny na hmotu si zohrievame vo vodnom kúpeli.
Hmotu dobre premiešame a necháme v chladničke čiastočne stuhnúť.
Po stuhnutí tvarujeme guľky, ktoré obaľujeme v Arabesque kakaovom prášku alebo lieskovo-orieškovom krokante.
Necháme dôkladne stuhnúť.
Dodatočné informácie
pre 20 ks á 13g.