Čokoládové inšpirácie Čokoládové inšpirácie

Čokoládové truffles

Chutné a na prípravu jednoduché čokoládové truffles. Stačí použiť tie správne kvalitné suroviny od Zeelandie: pravú belgickú čokoládu Arabesque Noir 58% a Arabesque kakaový prášok alebo chutný lieskovo-orieškový krokant. Ken Lactea 35 % nesladená Vám zaručí jemnosť (správnu konzistenciu truffles) a rozplývanie výrobku v ústach pri jedení.

Receptúra

Skupina Hmotnosť / Objem Jednotka Produkt
Hmota: 110 g Arabesque Noir 58%
16 g kakaový prášok Arabesque
100 g Ken Lactea 35% nesladená
30 g med
Dozdobenie: 40 g Lieskovo-orieškový krokant
25 g Arabesque kakaový prášok

Technologický postup

Všetky suroviny na hmotu si zohrievame vo vodnom kúpeli.
Hmotu dobre premiešame a necháme v chladničke čiastočne stuhnúť.
Po stuhnutí tvarujeme guľky, ktoré obaľujeme v Arabesque kakaovom prášku alebo lieskovo-orieškovom krokante.
Necháme dôkladne stuhnúť.

Dodatočné informácie

pre 20 ks á 13g.

Čokoládové truffles