![Čokoládové inšpirácie Čokoládové inšpirácie](https://www.zeelandia.sk/receptury/cokoladove-inspiracie/@@images/image-1280-059f3480f1060610af20936d2e3a5e4b.jpeg)
![Čokoládové inšpirácie Čokoládové inšpirácie](https://www.zeelandia.sk/receptury/cokoladove-inspiracie/@@images/image-768-eb54e4e139463bebd3c28363e33bb261.jpeg)
Brownies tyčinky
Brownies tyčinky
Obľúbené, veľmi chutné brownies dozdobené s našou Zeelandia jedinečnou hotovou parížskou smotanou Ken Trufa. Efektne dozdobené malinami a čokoládovými tabuľkami z Arabesque Noir 58%.
Receptúra
Skupina | Hmotnosť / Objem | Jednotka | Produkt |
---|---|---|---|
Korpus: | 190 | g | Tekutá vaječná melanž |
190 | g | Zela Delikates | |
190 | g | Arabesque Noir 58% | |
125 | g | práškový cukor | |
12 | g | Arabesque kakaový prášok | |
125 | g | hladká múka T 512 | |
Náplň/dozdobenie: | 300 | g | KEN Trufa - parížska smotana |
čerstvé maliny, čokoládové ozdôbky |
Technologický postup
Zela Delikates, Arabesque Noir 58%, práškový cukor a Arabesque kakaový prášok si rozpustíme nad parou. Všetko spolu miešame,
kým sa hmota nespojí. Vlejeme Tekutú vaječnú melanž a miešame ďalej, kým sa hmoty nespoja. Nakoniec primiešame múku.
Čokoládovú hmotu vylejeme do tortovej obdĺžnikovej obruče 33x22 cm, ktorú sme si vystriekali s Carlex sprejom.
Pečieme pri teplote 180 °C približne 15 minút. Po vychladení vyberieme z formy, krájame na 20 ks “tehličiek”, ktoré zdobíme
dekoračne drezírovacím vreckom naplneným s vyšľahanou Ken Trufou.
Môžeme dozdobiť rôznymi dekoráciami z čokolády.
Dodatočné informácie
pre 20 ks á 70 g.
![Brownies tyčinky](https://www.zeelandia.sk/receptury/cokoladove-inspiracie/brownies-tycinky/@@images/image-400-28033baab9c8e3c12b79892642741b64.jpeg)