Receptúry Receptúry

Plnené indiánky s Crinkles

Netradične plnené indiánkyluxusne ozdobené s Crinkles a parížskou smotanou Ken Trufa.

Hmota:

520 g   Bufler Komplet
110 g   rastlinný olej
100 g   voda

Posyp:

50 g   práškový cukor
75 g   kryštálový cukor

Náplň 1:

460 g   Ken Trufa - parížska smotana

Náplň 2:

65 g   Presta Choco

Dozdobenie:

250 g   Zela cukr. poleva tmavá
25 g   rastlinný olej
  Motýlik zlato-hnedý dekorácia SMET

Technologický postup

Bufler komplet miešame s olejom a vodou, kým sa nám cesto nespojí. Tvarujeme 30 ks guľôčok (Crinkles), ktoré obaľujeme najprv v kryštálovom cukre a následne v práškovom. Ihneď pečieme pri teplote 190°C približne 20 minút. Po vychladnutí na 15 ks Crinkles ozdobne nastriekame vyšľahanú Ken Trufu, pričom necháme priestor na náplň. Čiže striekame tzv. do tvaru "venčeka". Do každej náplne nastriekame drezírovacím vrecúškom Prestu Choco a následne povrch uzavrieme krémom. Po zatuhnutí máčame do roztopenej čokoládovej Zela cukrárskej polevy tmavej zriedenej s olejom, priložíme opäť Crinkles a necháme zatuhnúť. Na povrch nastriekame ozdobne zvyšok parížskeho krému a vhodne dozdobíme.

Dodatočné informácie

Pre 15 ks á 110 g.

Plnené indiánky s Crinkles